Telephely: 3654 Bánréve, hrsz. 265/5

English
kerítés minta

Cégünkről

díszítő elem

A zavartalan családi együttlétre vágyók álmát segítjük megvalósítani. 

A vállalkozás célkitűzése volt többek között, hogy betonelemek gyártásával a temetők helyreállításához szükséges alapanyag ellátásról gondoskodhasson.

Az építőipari piac megújuló trendjeit, és ebből fakadóan a vásárlók igényeit vizsgálva felismertük, hogy az igazán jó minőségű betonkerítés elemekre hazánkban nagy igény van. Ezért úgy döntöttünk, hogy a birtokunkban lévő technológiák segítségével a jövőben ezen betonelemek gyártására specializálódunk, – ha lehetséges – mégtovább tökéletesítve termékeinket minden szempotból.

Termékeink rövid idő alatt sikeressé váltak, köszönhetően a kiemelkedő színvonalú gyártási folyamatoknak, amelyek nélkülözhetetlenek az építőiparban felhasznált termékek esetében. A kerítéselemek gyártásához cégünk kizárólag kifogástalan minőségű alapanyagokat használ fel. Gyártóként viszont ennek ellenére is kedvező áron tudjuk kínálni a teljes termékpalettánkat.

Segítségül hívva a legfejlettebb technológiákat, cégünk sík felülettel rendelkező, bevasalt és zömített betonelemeket képes gyártani. A modern technológiának és a felhasznált adalékanyagoknak köszönhetően a felület így valóban rendkívül egyenletes lesz, nem is emlékeztet a hagyományos betonfelületre.

Jelenlegi kapacitásunknak hála évente többezer folyóméter kerítés legyártását vagyunk képesek ellátni.

Fő profilunk elsősorban a kerítéselemek gyártása és értékesítése az ország egész területén, és a határon túl is. Magánszemélyek mellett készséggel vállalunk kerítés készítést cégek részére is, a kivitelezésben pedig mindkét esetben általunk bizalommal ajánlott szakértő partnerünk áll rendelkezésre. Kivitelező partnerünk szükség esetén az építési munkálatok előkészítéséhez szükséges bontási-, földmunkákat is elvégzi előzetes egyeztetéssel.

Mivel partnerünk a kerítésépítést mindig az adott körülményeket figyelembe véve végzi el, amennyiben ha őket választja, a kivitelezés megkezdését megelőzően egy díjmentes helyszíni szaktanácsadásra és felmérésre kerül sor, melynek során önt az alábbiakról látják el információkkal:

  • Melyik a legmegfelelőbb technológia az ön kerítésének beépítéséhez?
  • Milyen betonoszlop a legelőnyösebb választás az adott területen?
  • Milyen magasságú, mintázatú és kinézetű betonkerítés építhető az általunk gyártott elemekből?
  • Milyen festékek a legoptimálisabbak, ha a kivitelezés végeztével meg szeretné változtatni a kerítés színét?

Mivel partnerünk teljes körű kivitelezést vállal, elvégzi a tereprendezési és a beépítési munkát követő környezet-helyreállítási munkákat is.

Ajánlatot kérek

díszítő elem